2011-12-26 08:44:03• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - legyen óvatos a közlekedésben

Napi horoszkóp december 26.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ne engedje, hogy az unalom zsörtölődésekre ragadja ismét. Talán csak egy kis változatosságra lenne szüksége, és máris feldobottnak érezheti magát. Bármi, ami kizökkent, új erőket nyit meg a létnek. Legyen más!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Jót tenne önnek egy kis kikapcsolódás, szórakozás. A színház, a mozi is vonzó lehet, hogy ne csak a testét, de a lelkét is táplálja az ünnep alatt. A partnere is örülhet, és a barátait is feldobhatja az ötlet. Táncolni sem tilos.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Úgy érzi, elege van az ünnepekből, nincs kedve a rokoni látogatásokhoz, unalmas családi összejövetelekhez. Elmaradni nem illő, de túlságosan ne kínozza magát. Ha úgy érzi, nem bírja tovább, találjon ki valamit. Kibúvó mindig akad.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Minden a gondolattal kezdődik: ha úgy érzi, hogy minden rossz ön körül, akkor ez lehet, hogy csupán az ön elméjében van így. Próbáljon meg a jó dolgokra koncentrálni. Ha nem így tesz, azok tényleg végleg elmaradnak ön körül.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Talán nem kéne annyit enni. Kétségtelen, hogy finomabbnál finomabb étkekkel halmozzák el az ünnepeken, de nem kell minden fogást végig ennie. Ellenkező esetben szó szerint nagyon nehéz lesz az új év kezdete. Sportoljon!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A csúszós utak, ködös, sötét látási viszonyok között legyen óvatosabb a közlekedésben. Ha teheti, ne is ön üljön a kormány mögé. Ha ivott, akkor végképp semmiképp! A gyaloglás sem teljesen veszélytelen, de talán kisebb a kockázat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Jobb elhalasztani a terveket, amiket a fejében forgat. Ha nem tud egyességre jutni a kedvesével, akkor úgyis hiába való a cselekvés. Előbb tisztán kell látniuk. A vitatkozás helyett próbálkozzon a csendes meggyőzéssel, kivárással.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Családi élete talán nem úgy alakul, ahogy azt szeretné. Ön folyton a tökéletességre törekszik, de most mégis belátónak kell lennie. A türelem legyen a fegyvere. A végén még jobban is alakulhat az élete, mint azt remélte.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Figyeljen oda az egészségére, mert egy kisebb megfázásnak is csúnya következményei lehetnek, ha nem törődik magával. Ön a munka hőse mostanában, de legalább az ünnepeket töltse békés pihenéssel. Néha a párja is főzhet önre.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A pénzügyeket nem lehet összekeverni a szerelmi élettel. Ez még soha nem vezetett jóra. Az adok-kapok viszony soha nem fordítható olyan egyértelműen a párkapcsolatra. A végén több veszhet el, mint amennyit nyer. Csak más síkokon.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Végre rendeződhet az élete. Csak végre kitartónak kellene lennie: valamihez ragaszkodni, amit fontosnak tart, ami az élete alapját adja. Lehet, hogy magának sem beismerni, hogy mi is az. Ne várja meg, azt, hogy elveszítse.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem ártana, ha kicsit visszafogná magát, és tekintettel lenne mások érzéseire, testi és lelki állapotára is. Ön végtére is nem egy hajcsár. Használja híres empátiáját, érzékenységét a párkapcsolatában is. Legyen megértő!

Napi horoszkóp

(astronet)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: